What are you looking for?

100%[Asal rasmi] WISHDOIT Jam Tangan Lelaki Original Waterproof Men Watch Stainless Steel Strap Quartz Analog Watch for Men's Business Sun Moon Star Multifunction Calendar Luminous Fashion Wristwatch Luxury Brand Authentic

Regular price RM235 RM65

This is the exclusive shop of 100%[Asal rasmi] WISHDOIT Jam Tangan Lelaki Original Waterproof Men Watch Stainless Steel Strap Quartz Analog Watch for Men's Business Sun Moon Star Multifunction Calendar Luminous Fashion Wristwatch Luxury Brand Authentic's brand at Shopee, an absolute peace of mind when you are looking to buy 100%[Asal rasmi] WISHDOIT Jam Tangan Lelaki Original Waterproof Men Watch Stainless Steel Strap Quartz Analog Watch for Men's Business Sun Moon Star Multifunction Calendar Luminous Fashion Wristwatch Luxury Brand Authentic online with absolute warranty from the brand. You don't have to buy 100%[Asal rasmi] WISHDOIT Jam Tangan Lelaki Original Waterproof Men Watch Stainless Steel Strap Quartz Analog Watch for Men's Business Sun Moon Star Multifunction Calendar Luminous Fashion Wristwatch Luxury Brand Authentic at RM235, but only RM65 you can buy from the brand of this 100%[Asal rasmi] WISHDOIT Jam Tangan Lelaki Original Waterproof Men Watch Stainless Steel Strap Quartz Analog Watch for Men's Business Sun Moon Star Multifunction Calendar Luminous Fashion Wristwatch Luxury Brand Authentic product. With more than 7664 favorites, pre-orders and 10537 products sold out, you'll be confident enough to order online from the very first time.

Product Details

WISHDOIT Jenama Asal Rasmi !!!
Kami akan membungkus dan menghantar untuk anda dalam masa 24 jam. Semua penghantaran percuma!!!
Dear. Anda boleh yakin untuk memesan.

-------------------------------------------------------------

1. Syarikat dengan sungguh-sungguh berjanji: dari tarikh pembelian. Anda boleh menikmati bayaran balik atau pertukaran percuma dalam masa sebulan. Penyelenggaraan selepas jualan percuma dalam tempoh tiga tahun

2. Perkhidmatan selepas jualan: Jika jam tangan anda mempunyai masalah kualiti atau anda tidak berpuas hati. Kami menawarkan bayaran balik penuh.

3. Jika ada sebarang masalah, sila jangan merungut, anda boleh menghubungi kami secepat mungkin. Saya akan menyelesaikan masalah untuk anda dan memberi anda jawapan yang memuaskan

-------------------------------------------------------------

Beli mana-mana jam tangan saya akan berikan anda semua hadiah secara percuma
Pakej mengandungi item berikut:
. Jam tangan asal (filem pelindung yang belum dibuka) *1
. Kotak jam tangan*1
. Kad waranti*1
. Alat Pelarasan Tali*1 (Jam tangan kulit. Tiada alatan diperlukan)
. Penggantian tali kulit.
. Bateri ganti. satu
. Tuala pembersih jam*1
. Kad ucapan.

-------------------------------------------------------------

Jenama: WISHDOIT (100% Original )
Pergerakan: pergerakan asal yang diimport (pergerakan kuarza)
Cermin meja: cermin kaca terbaja
Diameter: 42mm
Berat: 123g
Ketebalan: 12mm
Perimeter: 25cm
Lebar tali: 20mm

Kedalaman kalis air: kalis air 30m-50m. Sokong mandi dan berenang dalam air sejuk. Jangan gunakan jam tangan di bawah air. Tidak menyokong air panas
Bahan: keluli tahan karat berkualiti tinggi
Waranti: Waranti 3 tahun Keselamatan:
Pembungkusan keselamatan dengan beg gelembung

-------------------------------------------------------------

Langkah berjaga-jaga untuk pembelian:

1. Kami adalah sebuah syarikat entiti undang-undang. Terdapat jaminan 100% untuk membeli produk di kedai kami. Jenama asal rasmi. Kedai ini menawarkan perkhidmatan selepas jualan yang sangat lengkap. Sila terima produk jika anda mempunyai sebarang pertanyaan. Sila hubungi kami secepat mungkin. Jangan tergesa-gesa untuk memberikan bintang. Tolong biarkan kami mengendalikannya. Beri saya peluang untuk berkhidmat kepada anda.

2. Semua produk tersedia dalam stok. Kami akan menghantarnya kepada anda secepat mungkin pada hari yang sama. cinta. Anda mesti membuat pesanan secepat mungkin. Saya akan menghantar pakej kepada anda secepat mungkin.

3. Semua barang dagangan di kedai. Beli dua dengan potongan 5%. Semakin banyak anda membeli. Lebih banyak diskaun. Terdapat lebih banyak promosi dan hadiah percuma untuk anda.

-------------------------------------------------------------

Langkah berjaga-jaga untuk jam tangan kalis air:
1. Elakkan tiang air basuh kereta. Air paip yang kuat. Tekanan tinggi air dari kepala pancuran secara langsung memberi kesan kepada kepala pengukur.
2. Apabila kelembapan melekat pada jam tangan. Jangan gunakan butang.
3. Terlalu banyak sabun atau syampu akan mempercepatkan kakisan gasket (cincin kalis air). Sila beri perhatian khusus.
4. Perubahan warna logam akibat kehadiran mata air panas. kakisan. Turunkan bahagian sendi (cincin kalis air). Sila tanggalkan jam tangan anda apabila anda mandi.

-------------------------------------------------------------

BAGAIMANA NAK PILIH BEBERAPA WARNA DALAM PEMBELIAN YANG SAMA?
Jalankan prosedur berikut:
1.- Di bawah harga adalah warna yang ada, pilih warna.
2.- Pilih kuantiti
3.- Klik tambah ke troli
4.- Kembali ke penerbitan
5.- Jalankan prosedur yang sama (1,2,3) dengan warna lain.
6.- Beli kandungan troli
Dengan cara ini, anda boleh membeli pelbagai warna. Jika anda mempunyai sebarang soalan, kami di sini untuk melayani anda di bahagian soalan, kami akan menjawabnya

Kami akan menghantar produk anda secepat mungkin dan menunggu penghantaran, anda boleh menjejaki penghantaran melalui halaman SHOPEE terus dengan syarikat yang bertanggungjawab ke atas penghantaran anda dengan kod penjejakan anda. Jika anda mempunyai sebarang soalan tentang pakej anda, anda boleh menghubungi kami dan kami akan membantu anda menjejakinya.

-------------------------------------------------------------

PENTING
Sebelum memfailkan tuntutan, kami dengan senang hati akan menyelesaikan sebarang soalan anda mengenai produk melalui mesej peribadi, jika kami tidak membalas dengan cepat ia adalah kerana kami menyokong lebih ramai orang atau kami tidak berada pada waktu perniagaan, yakinlah bahawa mereka akan melayani anda , banyak Terima kasih atas kesabaran dan pemahaman anda.

-------------------------------------------------------------

#watch #men #menwatch #jamtangan #jam tangan lelaki #watches #wristwatch #jam #analog #quartz #gift
#jam lelaki #new #stainless #wrist #steel #waterproofwatch #original #wishdoit

Random tags